Services/produkter

Hjælp til udarbejdelse af forretningsplaner, ansøgninger, budgetter og andet relevant dokumentation.

• Gennemgang af ejerformer, selskabsformer.

• Opstilling af realistisk tidslinje og processer. Løbende samarbejde og vejledning i hele processen.

Gennemgang af mulige samarbejdspartnere, forberedelse af møder og strategisk kommunikation med parterne.

• Fordelingsnøgler, fællesudgifter, arbejdsfordeling og fællesspisning.

• Daglig drift af bofællesskabet: økonomistyring, bogholderi, afrapportering

Dertil kommer opfølgning, dokumentering, hjælp til forståelse af finansielle begreber og produkter, og definition af konkrete mål. Selvfølgelig under hensyntagen til projektets og gruppens individuelle forhold og situation.

Målet er at løse konkrete udfordringer ved overblik, struktur og opfølgning. Så der er plads til fællesskabet og alt det sjove.

Vi hjælper initiativtagere med at stifte bofællesskaber/kollektiver og eksisterende med at forberede det nødvendige, når banken, kreditforeningen, advokaten og investorer skal kontaktes. Og så kan vi også hjælpe med det, som banken ikke ved noget om: fordelingsnøgler og fællesskabets egne rammer og aktiviteter!

Om I er organiseret som forening, I/S, ApS, fond eller slet ikke så konkrete endnu – alle er velkomne.

I er i tvivl om dokumenterne, eller har måske slet ingen idé om, hvor I skal starte? Hvert fællesskab har sine individuelle egenskaber og forudsætninger. Konventionelle samarbejdspartnere som banker, myndigheder, fonde og advokater har svært ved at forstå kollektiver, når lånet skal omlægges, bygningen skal renoveres, medlemmerne skal udskiftes eller andre situationer håndteres. Og når det kommer til fællesspisning, fordelingsnøgler, lejen af gæsteværelset og nogle af de andre spørgsmål i fællesskabet, så hjælepr vi også gerne med det.

I har brug for rådgiveren i banken, i kreditforeningen og hos advokaten – PSR hjælper med at mødet med dem bliver bedre. Rådgiveren skal forstå jer, og I skal kunne forstå rådgiveren.

Målet er, at et nyt kollektiv startes eller et bestående bofællesskab får løst de udfordringer, som den står overfor.